Levertijd 1 dag
Wij verzenden met PostNL

Bobike maxi city

Het bobike maxi city achterzitje is een fietsstoeltje van zeer goede kwaliteit en comfort. Uw kindje zal in het bobike maxi city fietsstoeltje zeer veilig en comfortabel van A naar B gebracht worden. Het hebben van een fietszitje op uw fiets heeft als grootste voordeel dat u uw kindje overal mee naartoe kan nemen, zonder dat u hoeft te gaan lopen. Het bobike maxi city fietszitje is een achterzitje geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Dit terwijl het bobike voorzitje al geschikt is voor kinderen vanaf 9 maanden. 


Bobike staat al jaren bekend om de uitstekende kwaliteit die zij leveren. Het fietsstoeltje is zeer comfortabel en qua veiligheid behoren ze tot de top. De bobike maxi city behoort tot de meest luxe bobike achterzitjes uit het assortiment. Deze fietsstoeltjes zijn dan ook redelijk aan de prijs maar is wat betreft veiligheid en comfort het beste achterzitje van allemaal. Het bobike achterzitje is ook nog leuk aan te kleden met allerlei leuke accessoires. Zoals een kussentje in een bepaalde kleur of schouderbeschermers.


Een bobike maxi city monteren is zeer eenvoudig en is binnen 15 minuten gedaan. U hoeft enkel de universele beugel aan uw fiets te bevestigen en u bent klaar om te gaan. De bobike maxi city prijs is relatief hoog maar u krijgt daarvoor wel veel kwaliteit terug. 


Bent u op zoek naar een bobike maxi city, bekijk dan hieronder onze huidige aanbiedingen.