Levertijd 1 dag
Wij verzenden met PostNL

Bobike fietszitje

Een bobike fietszitje staat bekend om de uitstekende kwaliteit en veiligheid van het fietsstoeltje. Bobike ontwikkeld zowel achterzitjes als voorzitjes. Het bobike fietszitje is relatief goed geprijsd en voor kinderen is het Bobike fietszitje het ideale vervoersmiddel om van A naar B gebracht te worden. De Bobike voorzitjes zijn al voor kinderen vanaf 9 maanden tot zo'n 3 jaar. Deze leeftijden zijn deels afhankelijk van de grootte van uw kindje. Bobike achterstoeltjes zijn voor kinderen vanaf 9 maanden en geschikt tot een leeftijd van maar liefst 6 jaar.


Kinderen vinden het heel leuk om met ouders mee op de fiets te kunnen en naar school gebracht te worden of mee boodschappen te doen. Een bobike fietszitje is het meest populaire fietsstoeltje merk in Nederland. Bobike is al jarenlang de bekendste samen met Yepp. Het Bobike fietszitje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft leuke accessoires om uw kindje zeer comfortabel te laten zitten. door de jaren heen is de kwaliteit van de bobike producten zeer gestegen. De fietsstoeltjes van Bobike zijn steeds beter geworden en ook het ontwerp steeds mooier. De afwerking van het bobike fietszitje is beter dan andere fabrikanten op het gebied van fietsstoeltjes. Naast de kwaliteit is ook de veiligheid van de producten alleen maar beter geworden. Wanneer u een jong kindje heeft wilt u er natuurlijk alles aan doen om te zorgen dat hij of zij veilig van A naar B komt. Met een kwalitatief hoogstaand fietszitje van bobike zal uw kindje comfortabel en veilig achter- of voorop zitten. 


Het bobike fietszitje voor zijn modellen voor de allerkleinste kindjes van 9 maanden tot 3 jaar, deels afhankelijk van de grootte van uw kindje. Het bobike fietszitje achter zijn modellen die ook geschikt zijn voor jonge kinderen, maar deze achterzitjes groeien meer met uw kindje mee. Hierdoor kan dit misschien een betere aankoop zijn, uw kindje kan met het achterzitje namelijk langer meegenomen worden.


Bekijk snel onze Bobike fietszitje aanbiedingen en ons zeer uitgebreide assortiment.