Levertijd 1 dag
Wij verzenden met PostNL

Bobike accessoires

Bobike accessoires zijn ideaal om uw bobike fietsstoeltje mee op te leuken. In ons uitgebreide assortiment met accessoires vindt u een aantal leuke terug speciaal voor bobike achterzitjes. Sommige bobike accessoires zijn speciaal voor de veiligheid, andere voor het comfort van uw kindje. Al met al hebben de bobike accessoires wel een toegevoegde waarde aan uw bobike fietszitje.


Bobike accessoires kunnen uw kindje bijvoorbeeld warm houden zoals het bobike windscherm. Een bobike windscherm is een mooi afwerkt windscherm dat ervoor zorgt dat uw kindje niet zo in de wind zit. Bij koud weer zou uw kindje hier namelijk verkouden van kunnen worden. Het bobike windscherm is een bobike accessoire dat prachtig is afgewerkt en eenvoudig te bevestigen is. Het bobike windscherm is in verschillende kleuren verkrijgbaar en hierdoor is er altijd een kleur te vinden die perfect bij uw kindje past. Er zijn ook bobike kussentjes beschikbaar in dezelfde kleuren als het windscherm. Het bobike kussentje zorgt ervoor dat uw kindje zeer comfortabel kan zitten en dit is een van de meestverkochte bobike accessoires in ons assortiment. 


Naast het bobike windscherm en het bobike kussentje zijn er ook nog de bobike regenhoes om te voorkomen dat het fietszitje helemaal nat wordt en het bobike hangslot om te voorkomen dat het fietsstoeltje van uw fiets af wordt gestolen. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment accessoires en profiteer van flinke kortingen. Een Bobike accessoire maakt het bobike fietsstoeltje nog leuker, veiliger en comfortabeler voor uw kindje om in vervoert te worden.